instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

  • Onze locatie

    Onze locatie

    Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie (bekijk de virtuele tour) aan de rand van nationaal park de Biesbosch. Onder het motto 'waarom moeilijk doen als het samen kan' biedt ons team u een onvergetelijk uitje in dit prachtige natuurgebied.
    Lees meer...
  • Escape Island Biesbosch

    Escape Island Biesbosch

    De nieuwste activiteit van TeamBiesbosch is het Escape Island. Uniek in Nederland, als groep griendwerkers op pad. Op het eiland gaat de brug omhoog, komt u nat of droog van het eiland..
    Lees meer...
  • High Team Adventure

    High Team Adventure

    Gaat u de uitdaging aan, samenwerken op 12 meter hoogte?! U bent gegarandeerd van een onvergetelijk uitje met levenslange herinnering!
    Lees meer...
  • De Biesbosch

    De Biesbosch

    TeamBiesbosch maakt de unieke combinatie tussen natuurbeleving en actief zijn in dit prachtige natuurgebied! De mooiste manier om de kreekjes van de Biesbosch te ontdekken is met de kano. Bij ons zit u meteen middenin de Biesbosch.
    Lees meer...
  • Veilig&Duurzaam

    Veilig&Duurzaam

    TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met GREEN KEY. Onze uitjes zijn TUV gecertificeerd. Wij zijn lid van branchevereniging Vebon . Gezellig, veilig, hoge kwaliteit en mooie locatie.
    Lees meer...
  • Klimpark Biesbosch

    Klimpark Biesbosch

    TeamBiesbosch heet u welkom in het grootste klimpark van Nederland met de langste Zipline! Ervaar het zelf! Check onze promofilm!!
    Lees meer...
  • Escape Room Biesbosch

    Escape Room Biesbosch

     Net geopend! Escape Room Biesbosch speelt zich af ten tijde van de tweede wereldoorlog. Samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk zijn noodzakelijk om te ontsnappen naar bevrijd gebied.

    Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • All
  • Actief
  • Biesbosch
  • Escape
  • Groep XL
  • Kinderfeestje
  • Relaxed
  • Samenwerken
  • Special
  • Spektakel
load more / hold SHIFT key to load all load all

Privacy verklaring

Privacy verklaring TeamBiesbosch/ Klimpark Biesbosch

TeamBiesbosch B.V. is gevestigd aan Kurenpolderweg 31, 4273LA te Hank, wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals noodzakelijk in onze bedrijfsvoering. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens, uiteraard worden ze beveiligd. We bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarbij zijn gegevens niet gekoppeld aan personen in ons digitale systeem, wel zo veilig.

Contact:

TeamBiesbosch BV
Kurenpolderweg 31
4273LA Hank
0162-769016
www.teambiesbosch.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Michael Wansink is verantwoordelijk voor gegevensverwerking en is te bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


We houden ons aan de eisen die de privacy wetgeving stelt:

  • Persoonsgegevens verwerken we om de uitjes goed te kunnen organiseren. We verzamelen alleen noodzakelijke gegevens zoals dieet wensen, contact gegevens. Ter plaatse wordt gevraagd naar medische gegevens die van belang zijn bij uitvoering van onze activiteiten, dat gebeurt alleen op papier en niet digitaal.
  • We vragen toestemming om de persoonsgegevens te verwerken.
  • We hebben passende beveiligings-systemen om uw gegevens te beschermen.
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens op te vragen ter inzage en u kunt ze laten corrigeren of verwijderen

Persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Email-adres
  • Dieetwensen
  • Ter plaatse (niet digitaal) medische gegevens voor zover relevant ivm deelname aan activiteiten

Bewaartermijnen:

We bewaren gegevens niet langer als noodzakelijk. In ons geval is dat 5 jaar. Deelnemersverklaring met evt medische gegevens bewaren we 2 jaar net als de dieetwensen.
Persoons gegevens die gedeeld worden:
Onze leveranciers van de catering moeten op de hoogte zijn de dieetwensen. Die worden dus gedeeld, maar niet gekoppeld aan een persoon maar alleen per groep.

Cookies:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Het staat u vrij om de cookies uit te schakelen.
Foto’s en video
Bij TeamBiesbosch regelmatig vaak foto’s en video’s gemaakt. Deze worden gebruikt voor ons website en andere marketing vormen. We vragen uw bij bevestiging van de overeenkomst hiervoor uw toestemming. Individueel toestemming vragen is niet reeel, we gaan zorgvuldig om met belangen van afgebeelde personen. Mocht u bezwaar hebben tegen gebruik van bepaalde foto’s horen we dat graag en zullen we die meteen verwijderen.

Beveiliging:

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

 

TeamBiesbosch B.V.
Kurenpolderweg 31
4273LA Hank

 

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

  • Recensies

    Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
    Rabobank, PV de Duizendpoot.

    Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565