instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Vlotbouwen en varen

vlot op het water teamuitjeVlotvaren kinderfeestje biesboschVlotvaren 01

Vlotvaren

Vlot bouwen

Voor dat er met het vlot gevaren kan worden moet het nog gebouwd worden. Er is niets leukers dan met lekker weer op het water zijn, het zonnetje op je gezicht en varen maar. Met tonnen, palen en gaat u aan de slag om een vlot te maken. Uiteraard worden er tips gegeven door de instructeurs. Zodra het vlot af is gaat u het water op om een goede tijd neer te zetten en nu maar hopen dat het vlot stevig is vastgezet... Bij deze activiteit is samenwerken een essentieel onderdeel, het liefst wil je toch varend de finish halen!

Samenwerking

Het vlotvaren is een van de outdoor activiteiten die wij bieden, het is leuk en actief. U werkt in een team maar ook in wedstrijd element. Samen met u groep gaat u uw eigen vlot in elkaar zetten. Wij geven u de materialen, de rest mag u helemaal zelf weten. We verdelen u in twee groepen waarna er tegen elkaar gestreden gaat worden. Eerst wie het mooiste vlot bouwt en daarna gaat het om welk vlot het best blijft drijven en uit eindelijk welk vlot het snelst gaat.

Vlotvaren en TeamBiesbosch

Het vlotvaren is geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, teamuitje en kinderfeestje (zwemdiploma verplicht). Ook kan het vlotvaren worden gecombineerd met een tal van andere activiteiten op onze locatie zoals:

-           Een combinatie met het klimpark

-           Kanovaren

-           Suppen

-           Quad rijden

-           Outdoor lasergame

-           Pijl en boog schieten

-           Teambuilding

-           Survivallen

-           Etc.

Surivallen in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Vlotvaren en GreenKey

Omdat u eigenhandig uw vlot in elkaar zet en er geen motor op zit is de activiteit niet schadelijk voor het milieu. Ook de materialen voor het vlot worden hergebruikt. Dit duurzaam omgaan met het milieu heet GreenKey.

Kickbiken in de Biesbosch

kickbike artikel teamuitjekickbiken 01gps uitje biesbosch

Kickbiken

Het kickbiken

Kickbiken is een sport die het momenteel erg goed doet in Nederland, het is nieuw, sportief, snel en leuk om te doen. Een kickbike, ook wel de volwassene step genoemd, is een stoere step met een groot wiel aan de voorkant, een klein wiel aan de achterkant en een licht frame in het midden. Hoewel de kickbike maar uit drie delen bestaat vallen juist door die elementen hoge snelheden te behalen. Door het lichte frame is het kickbiken geen zware activiteit. Toegegeven, het vergt enige oefening en een trucje om het lang vol te houden maar op het moment dat u het doorheeft is het maken van snelheid en het maken van een grote tocht geen enkel probleem meer.

Kickbiken in de Biesbosch

TeamBiesbosch biedt u het kickbiken in de Biesbosch aan. Een leuke tocht waar u het mooiste van de Biesbosch op de step zult gaan verkennen. Na een korte uitleg over hoe u de kickbike het beste kunt gebruiken gaat u samen met een begeleider, of zelfstandig met kaart of gps op pad. U zult zien dat het kickbiken op de kickbike erg gemakkelijk zal gaan en u vanwege het lichte frame zonder al te veel moeite een mooie snelheid zal maken. U zult al kickbikend door en langs de mooiste plekjes van de Biesbosch komen.

Kickbiken bij TeamBiesbosch

Het kickbiken is leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje en kinderfeestje. Het is uiteraard ook mogelijk om het kickbiken te combineren met de andere activiteiten van TeamBiesbosch, een aantal opties zijn:

-           Klimmen in het klimpark

-           Kanovaren

-           Suppen

-           Quad rijden

-           Outdoor lasergame

-           Pijl en boog schieten

-           Teambuilding

-           Vlot varen

-           Survivallen

-           Etc.

Hoewel het kickbiken erg gemakkelijk gaat is het vanwege de grote van de step en de snelheid pas mogelijk om te kickbiken vanaf 10 jaar.

Kickbiken in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Bedrijfsuitje

kanovaren bedrijfsuitjebedrijfsuitje zeilenklimmen uitjeribvaren bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in de nationaal park de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om uw bedrijfsuitje in de organiseren en TeamBiesbosch is de partij waar u bij terecht kan voor uitjes op een toplocatie met top kwaliteit. We onderscheiden ons in kwaliteit, duurzaamheid en locatie. Onze activiteiten zijn uniek en de kanotocht starten in de Biesbosch, geen rivieren over varen maar meteen in de karakteristieke kreekjes.

Bedrijfsuitje specials

Uit ons aanbod aan activiteiten kunt u zelf uw programma samenstellen, maar we hebben voor u ook een aantal speciale uitjes gemaakt. Wat denkt u van Expeditie Biesbosch? Op pad met kano en gps en op eilanden in de Biesbosch tegen elkaar strijden met teambuilding spellen. Wie is de echte Robinson? Blij dat ik rij, het personeelsuitje op wielen. Bouw uw eigen flintstone auto, off road rijden met de quad, kickbiken door nationaal park de Biesbosch. Ter land ter zee en in de lucht, het aloude maar nog steeds populaire televisieprogramma geeft genoeg inspiratie voor een origineel uitje. Wat denkt u van Shake It Outdoor?? Met diverse activiteiten probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen om aan het einde de juiste ingredienten voor uw cocktail te kopen. Shake uw eigen drankje voor onze beachparty!!

Bedrijfsuitje XL

Wij zijn gevestigd op het terrein van de recreatie gebied de Kurenpolder en hebben alle faciliteiten om uitje te verzorgen voor groepen tot wel 1000 personen. Er zijn 3 mogelijkheden op eigen terrein om te dineren waaronder 1 zeer groot restaurant/ plaza. Toiletten/ douches volop aanwezig, groot parkeerterrein. Maar vooral het brede aanbod aan activiteiten en de ervaring in het werken met grote groepen maakt ons een aantrekkelijke partner voor uw bedrijfsuitje. Wat denkt u van zeilen in de Biesbosch, quadrijden, teambuilding, survival, mastermind, boogschieten, suppen, vlotvaren, rondvaarten, musea, fietsen, vissen, kano varen en we bieden nog veel meer. Vraag om een bedrijfsuitje op maat!!

Vergader uitje

Bedrijven zijn nogal eens op zoek naar een andere omgeving om in te kunnen vergaderen. Dat kunnen wij zeker bieden, een mooie locatie in combinatie met een leuke vergaderbreak. Een mooie houten blokhut aan het strand met beamer en flipover vormt het decor. In de ochtend vergaderen, kopje koffie en Biesboschflap erbij. Na de heerlijke lunch de Biesbosch in of rijden met onze quads. Zo wil iedereen toch vergaderen?!

Duurzaam Bedrijfsuitje

Nationaal park de Biesbosch is een prachtig gebied voor onze uitjes en we zijn er trots op dat we hier onze activiteiten mogen uitvoeren. Denk hierbij aan de Green Experience en de Kano-adventuretocht, dit zijn programma's waarbij het draait om de natuur en u met eigen energie de voortdrijving verzorgd. We voeren het Green Key label met trots en zijn zelfs met het gouden label beloond omdat we als bedrijf zo duurzaam mogelijk werken en dit ook aan onze klanten overbrengen.

Rabobank bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch

Super geslaagd uitje.

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.

Rabobank, PV de Duizendpoot.

Teambuilding in de Biesbosch

Teambuilding 01Teambuilding 02Teambuilding 03

Teambuilding in de Biesbosch

Bij TeamBiesbosch gebruiken we outdoor als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. 'Waarom moeilijk doen als het samen kan' is onze slogan. We richten ons op de interactie tussen mensen vanaf het eerste moment. Wij stellen ons tot doel de samenwerking en sfeer binnen uw team te bevorderen, wat de productiviteit van uw bedrijf positief kan beïnvloeden. Wij staan garant voor professionele begeleiding en hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse teambuilding uitjes. Deze uitjes vinden zowel op onze eigen locatie als in het prachtige natuurgebied de Biesbosch plaats. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige kano- adventuretocht door de Biesbosch? Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano, sup of elektrische sloep om de juiste eilanden op te sporen. Op de verschillende eilanden dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Dit personeelsuitje is avontuurlijk, goed voor de teamgeest en bevordert de teambuilding.

Teambuilding Uitje

Wil u graag iets gaan doen met uw team, maar moet uw uitje zowel leuk als leerzaam zijn?! TeamBiesbosch heeft voor u de perfecte dag. Na de koffieontvangst met biesboschflap beginnen we buiten met een aantal teambuilding spellen. Deze spellen zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij de uitvoering van een aantal van de spellen worden stilgestaan. Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teambuilding activiteiten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.
De teambuilding activiteiten kunt u zelf samenstellen, wat dacht u bijvoorbeeld van het kanovaren, mastermind, survival of het vlotbouwen en varen, allemaal groepsactiviteiten waarbij samenwerking is vereist! Hoe meer u samenwerkt hoe makkelijker het wordt de activiteiten goed te volbrengen. Na afloop van de activiteiten evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag kan worden afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna u nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Dit bedrijfsuitje met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant.

Teambuilding Trainingen

Binnen TeamBiesbosch en in samenwerking met Wansink & Wansink bieden wij ook diverse teambuilding trainingen. Teambuilding is erop gericht de eigen effectiviteit als team te verbeteren door aandacht voor de eigen structuren, besluitvormingsmethodes, normen en waarden, omgangsvormen en interpersoonlijke relaties. Het programma is toegespitst op de concrete behoeften en problemen van het team. Het team krijgt meer inzicht in zijn sterke en zwakke kanten. Door uitdagende activiteiten komen vooral de verbeterpunten van het team naar voren. Teambuilding heeft als uitgangspunt de individuele en teamprestaties op een hoger niveau te brengen. Het doel is het optimaal functioneren als effectief team. Tijdens de evaluatie van de activiteit wordt een transfer gemaakt naar de werksituatie in de organisatie.

Teambuilding op hoogte

De vliegende Hollander het bekende spookschip is gestrand bij de Biesbosch! De masten steken nog net boven de grond uit, wij zijn erin geslaagd hiermee een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken! Het thema is samenwerken op hoog niveau en dat nemen we letterlijk. Ontrafel het geheim door de opdrachten te vervullen: Gaat u de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega's bij. Als u echt durft houd u elkaar vast en gaat achterover hangen. Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is de juiste samenwerking en het nodige vertrouwen nodig. De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van uw teamgenoten heeft u echt nodig. Haalt u het? De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat u echt met uw collega's moet samenwerken om boven te komen. De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaienest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking. Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt op zijn/ haar collega's? Geloof ons dit teamuitje is een blijvende herinnering.

Kickbiken of steppen

kickbiken 01Kickbiken 02kickbiken 03

Kickbiken (steppen)

Het steppen

Kickbiken is een sport die het momenteel erg goed doet in Nederland, het is nieuw, sportief, snel en leuk om te doen. Een kickbike, ook wel de volwassene step genoemd, is een stoere step met een groot wiel aan de voorkant, een klein wiel aan de achterkant en een licht frame in het midden. Hoewel de step maar uit drie delen bestaat vallen juist door die elementen hoge snelheden te behalen. Door het lichte frame is het steppen geen zware activiteit. Toegegeven, het vergt enige oefening en een trucje om het lang vol te houden maar op het moment dat u het doorheeft is het maken van snelheid en het maken van een grote tocht geen enkel probleem meer.

Steppen in de Biesbosch

TeamBiesbosch biedt u het steppen in de Biesbosch aan. Een leuke tocht waar u het mooiste van de Biesbosch op de step zult gaan verkennen. Na een korte uitleg over hoe u de step het beste kunt gebruiken gaat u samen met een begeleider, of zelfstandig met kaart of gps op pad. U zult zien dat het steppen op de kickbike erg gemakkelijk zal gaan en u vanwege het lichte frame zonder al te veel moeite een mooie snelheid zal maken. U zult al kickbikend door en langs de mooiste plekjes van de Biesbosch komen.

Steppen bij TeamBiesbosch

Het steppen is leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje en kinderfeestje. Het is uiteraard ook mogelijk om het steppen te combineren met de andere activiteiten van TeamBiesbosch, een aantal opties zijn:

-           Klimmen in het klimpark

-           Kanovaren

-           Suppen

-           Quad rijden

-           Outdoor lasergame

-           Pijl en boog schieten

-           Teambuilding

-           Vlot varen

-           Survivallen

-           Etc.

Hoewel het steppen erg gemakkelijk gaat is het vanwege de grote van de step en de snelheid pas mogelijk om te kickbiken vanaf 10 jaar.

Steppen in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Kano varen

kanovaar uitjepersoneelsuitje canadese kanokanovaren kreek biesboschkanovaren biesbosch

Kanovaren biesboschKanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan, tijdens uw dagje uit met vrienden of personeel, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano's om u heen. In een Canadese kano moet u er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die u wilt. De begeleiding van TeamBiesbosch laat u de mooiste kreekjes zien. Met een beetje geluk is het mogelijk om in de Biesbosch een bever of een ijsvogeltje te zien, sinds kort vliegen er zelfs zeearenden rond.

Kanovaren met onze adventure tocht

Wilt u tijdens het kanovaren iets extra's dan is de kano adventure tocht precies wat u zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien erop toe dat u ongeveer in de goede richting vaart. Op de posten dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen.

Kanovaren speciaal voor kinderen

Is uw kind avontuurlijk ingesteld en ziet hij een actief feestje wel zitten? Dan zit u met dit programma goed. Na de uitleg van de kaart en het kompas, en wat tips m.b.t. het kanovaren gaat de groep op pad. Kunnen ze de schatkisten vinden met de gouden munten? Kunnen ze alle materialen om vuur te maken bij elkaar sprokkelen en bouwen ze een mooi kamp? Als alles is gelukt kan je op je eigen gemaakte vuurtje lekkere marshmallows roosteren.

Kano Bungee

Kano bungee is een speciale variant van het gewone kanovaren. Aan de achterkant van de kano zit een groot elastiek vast gemaakt wat ook vast zit aan een punt op de kant. Nu is het de bedoeling om samen zo ver mogelijk te kanoën, voordat u weer terug getrokken wordt. De instructeur markeert de afstand die u afgelegd heeft en dan begint de strijd wie het verste kan komen.

Green key en kanovaren

TeamBiesbosch is voor het jaar 2013 beoordeeld door Green Key met een goud certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Kanovaren is een activiteit die perfect in deze arrangementen past, daarnaast kan er nog uit andere activiteiten gekozen worden bijvoorbeeld het suppen, vlotvaren, kickbiken of teambuilding.

Survival in de Biesbosch

survival 01Surivalwater uitjesurvival 03

Survivallen in de Biesbosch

Survivallen bij TeamBiesbosch

In de split van touw naar touw of als een aap ondersteboven van de ene naar de andere boom klimmen. Wordt u enthousiast als u dit leest? Dan is het survivallen echt iets voor u. Survivallen is actief, uitdagend, afwisselend en erg leuk om te doen. U hoeft geen turner te zijn om deze survival baan tot een goed einde te brengen maar creativiteit is wel nodig. Want hoe kunt u nu het best over 2 touwen die naast elkaar liggen heen lopen als u niet op de grond mag komen en er ook geen touw boven hangt? Op uw knieën of rollend? Het is helemaal aan u zolang u de grond maar niet raakt, want dat zal u punten gaan kosten.

Outdoor Survival

Onze survival baan op locatie is volledig gespannen tussen de bomen. Omdat het laag bij de grond is, is onze survivalbaan geschikt vanaf 6 jaar. Na de instructie van de instructeur gaan de deelnemers het parcours in en wordt er geprobeerd zo veel mogelijk punten te scoren. De grond raken kost punten en iets extra's doen levert punten op. Klimmend over netten, hangend aan touwen en klauterend over bruggen.. Wie haalt het eind met de maximale score?!

Na het trotseren van het parcours boven de grond hebben we ook nog een bonus onderdeel. We verklappen alleen dat het hiervoor verstandig is om droge kleren mee te nemen. De rest mag u zelf invullen..

Survivallen TeamBiesbosch

De survivalbaan is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het survivallen kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld:

-           In combinatie met het klimpark

-           Kanovaren

-           Suppen

-           Quad rijden

-           Outdoor lasergame

-           Pijl en boog schieten

-           Teambuilding

-           Vlot varen

-           Etc.

Surivallen in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Survivallen en GreenKey

Onze survivalbaan is zo gespannen dat hij niet schadelijk is voor de bomen maar wel zo dat u er plezier van kunt hebben. Ook zijn alle materialen natuurlijk waardoor het milieu niet belemmerd wordt. Dit duurzaam omgaan met het milieu heet Greenkey, iets waar TeamBiesbosch veel rekening mee houdt. We maken gebruik van de Biesbosch maar willen het graag op zijn mooist houden.

Pijl en boog schieten

Boogschieten 01Boogschieten 02Boogschieten 03

Pijl en boog schieten

Pijl en boog schieten in de Biesbosch

Wanneer u wilt pijl en boog schieten in de Biesbosch bent u bij TeamBiesbosch bij het juiste adres. Het pijl en boogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.

Pijl en boog schieten bij TeamBiesbosch

Voor dat u gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het pijl en boog schieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het pijl en boog schieten is zeker niet eenvoudig maar u kunt zich snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zult u op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!

Bij Team Biesbosch beschikken we voor het pijl en boog schieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat pijl en boog schieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor u! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heeft u in tegenstelling tot voor pijl en boog schieten haast geen kracht nodig in uw armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!

Boogschieten in combinatie met andere activiteiten

Het pijl en boog schieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het pijl en boog schieten kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met:

-          Het klimpark

-          Kanovaren

-          Suppen

-          Quad rijden

-          Outdoor lasergame

-          Teambuilding

-          Vlot varen

-          Survivallen

-          Etc.

Boogschieten in combinatie met de Kurenpolder

Ook is het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Teambuilding

samenwerken uitjeervaringslerenteambuilding bedrijfsuitjegroepsuitje teambuilding communicatie

teambuilding biesboschTeambuilding in de Biesbosch

Bij TeamBiesbosch gebruiken we outdoor als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. 'Waarom moeilijk doen als het samen kan' is onze slogan. We richten ons op de interactie tussen mensen vanaf het eerste moment. Wij stellen ons tot doel de samenwerking en sfeer binnen uw team te bevorderen, wat de productiviteit van uw bedrijf positief kan beïnvloeden. Wij staan garant voor professionele begeleiding en hebben ruime ervaring in het begeleiden van diverse teambuilding uitjes. Deze uitjes vinden zowel op onze eigen locatie als in het prachtige natuurgebied de Biesbosch plaats. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige kano- adventuretocht door de Biesbosch? Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano, sup of elektrische sloep om de juiste eilanden op te sporen. Op de verschillende eilanden dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Dit personeelsuitje is avontuurlijk, goed voor de teamgeest en bevordert de teambuilding.

Teambuilding Uitje

Wil u graag iets gaan doen met uw team, maar moet uw uitje zowel leuk als leerzaam zijn?! TeamBiesbosch heeft voor u de perfecte dag. Na de koffieontvangst met biesboschflap beginnen we buiten met een aantal teambuilding spellen. Deze spellen zullen aan de hand van de door u aangebrachte strategie moeten worden uitgevoerd. Samenwerken is hierbij vereist. De opdrachten worden door TeamBiesbosch zo gekozen dat iedereen kan deelnemen. Na elke opdracht wordt er kort nabesproken en aan het einde van de ochtend zal er wat langer bij de uitvoering van een aantal van de spellen worden stilgestaan. Rond de middag zal er een uitgebreide lunch worden verzorgd. Na de lunch beginnen we met een aantal teambuilding activiteiten waarbij teruggekoppeld wordt op de nabespreking van het ochtendprogramma.
De teambuilding activiteiten kunt u zelf samenstellen, wat dacht u bijvoorbeeld van het kanovaren, mastermind, survival of het vlotbouwen en varen, allemaal groepsactiviteiten waarbij samenwerking is vereist! Hoe meer u samenwerkt hoe makkelijker het wordt de activiteiten goed te volbrengen. Na afloop van de activiteiten evalueert het team samen met de trainer de dag en de leerpunten. De dag kan worden afgesloten met een heerlijke barbecue of een buffet waarna u nog kunt napraten onder het genot van een borreltje.

Dit bedrijfsuitje met teambuilding als thema is belastingtechnisch zeker interessant.

Teambuilding Trainingen

Binnen TeamBiesbosch en in samenwerking met Wansink & Wansink bieden wij ook diverse teambuilding trainingen. Teambuilding is erop gericht de eigen effectiviteit als team te verbeteren door aandacht voor de eigen structuren, besluitvormingsmethodes, normen en waarden, omgangsvormen en interpersoonlijke relaties. Het programma is toegespitst op de concrete behoeften en problemen van het team. Het team krijgt meer inzicht in zijn sterke en zwakke kanten. Door uitdagende activiteiten komen vooral de verbeterpunten van het team naar voren. Teambuilding heeft als uitgangspunt de individuele en teamprestaties op een hoger niveau te brengen. Het doel is het optimaal functioneren als effectief team. Tijdens de evaluatie van de activiteit wordt een transfer gemaakt naar de werksituatie in de organisatie.

Teambuilding op hoogte

De vliegende Hollander het bekende spookschip is gestrand bij de Biesbosch! De masten steken nog net boven de grond uit, wij zijn erin geslaagd hiermee een onvergetelijk bedrijfsuitje te maken! Het thema is samenwerken op hoog niveau en dat nemen we letterlijk. Ontrafel het geheim door de opdrachten te vervullen: Gaat u de uitdaging aan op de High All Aboard? Een klein plateau bovenop een 10 meter hoge paal. Daar alleen op klimmen gaat nog, maar dan komen er nog 3 collega's bij. Als u echt durft houd u elkaar vast en gaat achterover hangen. Een evenwichtsbalk kan meevallen, maar die van ons hangt op 9 meter hoogte! Bij het elkaar passeren in het midden is de juiste samenwerking en het nodige vertrouwen nodig. De vertrouwenssprong is meer individueel, maar de aanmoedigingen van uw teamgenoten heeft u echt nodig. Haalt u het? De reuzenladder is puur samenwerken, de sporten van 3m breed hangen namelijk zover uit elkaar dat u echt met uw collega's moet samenwerken om boven te komen. De sailor struggle mag natuurlijk niet ontbreken bij de Vliegende Hollander. Probeer in het kraaienest te komen. De plateaus in de mast zijn echter niet makkelijk te bereiken zonder goede samenwerking. Vrije val, wie durft uit de mast naar beneden te springen en vertrouwt op zijn/ haar collega's? Geloof ons dit teamuitje is een blijvende herinnering.

Kinderfeestje origineel Biesbosch

kinderfeestje lasergamekinderfeestje survival biesboschkinderfeestje dames quadrijden

Kinderfeestje Original TBB

Lasergame

Quad rijden

Survivallen

Pijl en boog schieten

Klimmen

Origineel

Kinderfeestje Original TeamBiesbosch

 

Op het terrein van TeamBiesbosch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een origineel kinderfeestje voor uw zoon en/of dochter te vieren. U kunt kiezen uit twee verschillende activiteiten, waaronder lasergame, quad rijden, survivallen, vlot bouwen en varen, pijl en boog schieten en klimmen. Tussen de activiteiten door krijgen de kids ook nog ranja en chips. TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

 

Een origineel kinderfeestje

Op het terrein van TeamBiesbosch kunnen uw kinderen zich lekker uitleven tijdens een origineel kinderfeestje. TeamBiesbosch bevindt zich aan de rand van de Biesbosch en het terrein biedt talloze mogelijkheden. Er zijn bossen, grasvlaktes, een strand en een groot meer waarop verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor een origineel feestje kunt u kiezen uit verschillende outdoor activiteiten, bijvoorbeeld: lasergame, pijl en boog schieten of survivallen. Al deze activiteiten vinden plaats op en rond het kurenmeer.

Lasergame

Na een korte uitleg krijgen de kinderen een petje, sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Quad rijden

Op het terrein is een uitdagende quadbaan aanwezig. De kinderen oefenen eerst met het quad rijden op het strand en daarna gaan ze een aantal minuten op de grote baan rijden. Tijdens het quad rijden speelt de adrenaline op door de snelheid, maar als de baan modderig is, kan je ook lekker vies worden. Quadrijden bij TeamBiesbosch bieden we vanaf 10 jaar.

Survivallen

Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit. Als u survivallen combineert met de lasergame, noemen we dit een survivalfeestje. De kinderen krijgen in dat geval nog extra legerstrepen, zodat het survivallen kan beginnen.

Vlot bouwen en varen

Op het strand liggen de spullen al klaar voor het maken van een origineel vlot. De kinderen gaan aan de slag en als het vlot af is, mogen ze nog een tijdje op het meer varen.

Pijl en boog schieten

Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het pijl en boog schieten.

 

Klimmen

Achteraan op het terrein staan een 10 meter hoge toren waar de kinderen gaan klimmen. Iedereen zekert elkaar, maar gelukkig zitten de kinderen vast aan een touw. Flexibel zijn en geen angst voor hoogte zijn een pré voor het klimmen.

Heb je zin een origineel kinderfeestje in de buitenlucht. Neem dan snel een kijkje www.teambiesbosch.nl en vraag uw offerte aan. Wilt u nog meer informatie hebben, kunt u altijd een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Handboogschieten

Boogschieten 01Boogschieten 02Boogschieten 03

Handboogschieten

Boogschieten in de Biesbosch

Wanneer u wilt handboogschieten in de Biesbosch bent u bij TeamBiesbosch bij het juiste adres. Het handboogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.


Boogschieten bij TeamBiesbosch

Voor dat u gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het handboogschieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het handboogschieten is zeker niet eenvoudig maar u kunt zich snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zult u op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!
Bij Team Biesbosch beschikken we voor het handboogschieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat handboogschieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.
Blaaspijpschieten
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor u! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heeft u in tegenstelling tot voor handboogschieten haast geen kracht nodig in uw armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!  
Boogschieten in combinatie met andere activiteiten
Het handboogschieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het handboogschieten kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met:
-    Het klimpark
-    Kanovaren
-    Suppen
-    Quad rijden
-    Outdoor lasergame
-    Teambuilding
-    Vlot varen
-    Survivallen
-    Etc.


Het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

quad rijden

quadrijden biesboschUitje quadrijdenquadrijden schooluitjekinderfeestje quadrijden

quad rijden bedrijfsuitjeQuad rijden Biesbosch

Het quad rijden is een erg populaire outdoor activiteit bij TeamBiesbosch. Niet alleen onder de verschillende bedrijfsuitjes maar ook onder de vrijgezellenfeestjes en de schooluitjes wordt het quad rijden vaak gekozen. We hebben dan ook een prachtige eigen locatie voor het rijden met onze 125 cc quads. Onze quad baan ligt aan het water en bestaat uit een binnen en buitenbaan. Lekker off road rijden dus! Veiligheid staat bij het quad rijden voorop en u bepaald uiteraard zelf uw snelheid, dus na het oefenen en het onder controle krijgen van de quad kunt u daarna heerlijk crossen over onze quad baan. Een helm is verplicht en wordt door ons geleverd. Verder is het belangrijk goed naar de instructies van onze deskundige outdoor-begeleider te luisteren. Weer of geen weer, het quad rijden wordt vaak alleen maar leuker. Wie wil er nou niet lekker door de modder scheuren?

Quad rijden particulier of als campinggast

Meestal organiseren we quadrijden voor bedrijfsfeestje, vrijgezellenuitje of kinderfeestje. Maar u kunt bij ons ook terecht als u met 2 of 3 vrienden wil gaan rijden (tijdens de reguliere openingstijden in de vakanties!). In de vakanties hebben we openingstijden voor dagrecreanten en campinggasten. Vooraf even bellen of mailen altijd aan te raden. De openingstijden kunt u vinden onder: meivakantie en zomervakantie.

Quad rijden Special

We bieden ook een bedrijfsuitje waarbij het draait om de verschillende manieren van voortbewegen op wielen. Uitdagend, maar toch ook voor iedereen toegankelijk. Dit middagprogramma bestaat uit verschillende activiteiten waaronder het quad rijden. U gaat o.a. de Biesbosch verkennen met de kickbike (grote step) waarbij teambuilding ook een belangrijke rol speelt. Daarnaast uiteraard het quadrijden, de meest uitdagende activiteit in deze special. Tijdens het quad rijden zal het vooral gaan om behendigheid en beheersing. Na het oefenen met de quad wordt de wedstrijd gestart. Alleen krijgt u geen punten voor snelheid, maar juist voor controle over de quad. Tot slot bouwt u zelf uw vervoersmiddel. Met de door ons geleverde materialen en door u in de loop van de middag verdiende bonusspullen kunt u een flintstone-auto ontwerpen en bouwen. De flintstone-auto moet uiteraard ook echt rijden en ons parcours kunnen volbrengen. Welk team wint en verdient uiteindelijk onze TeamBiesbosch bokaal?!

Kinderquad

Bij TeamBiesbosch bieden we naast onze bedrijfsuitjes, schooluitjes en vrijgezellenfeestjes ook gevarieerde en uitdagende programma's speciaal voor kinderen. We organiseren unieke kinderfeestjes waarbij het quad rijden erg populair is. De kids rijden dan op een speciale kinderquad. Deze kinderquad is speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar. Tijdens het kinderfeestje worden ze begeleidt door een deskundige outdoor-begeleider. Veiligheid staat voorop en de kinderen kunnen zelf hun eigen snelheid bepalen, ook kan er door de begeleider met de kinderen worden mee gereden. Dit kunnen de kinderen zelf aangeven. Tijdens het kinderfeestje kan het quad rijden worden gecombineerd met vele andere activiteiten. Wacht dacht u bijvoorbeeld van het outdoor- lasergame, het klimmen en klauteren over onze survivalbanen en het bouwen van een stevig vlot?!

Kanovaren in de Biesbosch

kanofoto green exp kreekje paar kano teamuitjekanovaren biesbosch xlkanoadv in de natuur

Kanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan, tijdens uw dagje uit met vrienden of personeel, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano's om u heen. In een Canadese kano moet u er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die u wilt. De begeleiding van TeamBiesbosch laat u de mooiste kreekjes zien. Met een beetje geluk is het mogelijk om in de Biesbosch een bever of een ijsvogeltje te zien, sinds kort vliegen er zelfs zeearenden rond.

Kanovaren met onze adventure tocht

Wilt u tijdens het kanovaren iets extra's dan is de kano adventure tocht precies wat u zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien erop toe dat u ongeveer in de goede richting vaart. Op de posten dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen.

Kanovaren speciaal voor kinderen

Is uw kind avontuurlijk ingesteld en ziet hij een actief feestje wel zitten? Dan zit u met dit programma goed. Na de uitleg van de kaart en het kompas, en wat tips m.b.t. het kanovaren gaat de groep op pad. Kunnen ze de schatkisten vinden met de gouden munten? Kunnen ze alle materialen om vuur te maken bij elkaar sprokkelen en bouwen ze een mooi kamp? Als alles is gelukt kan je op je eigen gemaakte vuurtje lekkere marshmallows roosteren.

Kano Bungee                                       

Kano bungee is een speciale variant van het gewone kanovaren. Aan de achterkant van de kano zit een groot elastiek vast gemaakt wat ook vast zit aan een punt op de kant. Nu is het de bedoeling om samen zo ver mogelijk te kanoën, voordat u weer terug getrokken wordt. De instructeur markeert de afstand die u afgelegd heeft en dan begint de strijd wie het verste kan komen.

Green key en kanovaren

TeamBiesbosch is voor het jaar 2013 beoordeeld door Green Key met een goud certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Kanovaren is een activiteit die perfect in deze arrangementen past, daarnaast kan er nog uit andere activiteiten gekozen worden bijvoorbeeld het suppen, vlotvaren, kickbiken of teambuilding

Boogschieten

Boogschieten 02Boogschieten 01Boogschieten 03

Boogschieten  

Boogschieten in de Biesbosch
Wanneer u wilt boogschieten in de Biesbosch bent u bij TeamBiesbosch bij het juiste adres. Het boogschieten gebeurt op ons eigen terrein, in een hoekje wat er speciaal voor is ingericht.

Boogschieten bij TeamBiesbosch
Voor dat u gaat beginnen zal er een duidelijke instructie worden gegeven over het boogschieten door één van de instructeurs. Hierbij wordt ingegaan op de materialen, de boog en natuurlijk de veiligheid. Vervolgens worden er eerst een aantal oefenpijlen geschoten. De instructeurs lopen rond en geven aanwijzingen en proberen de schiethouding van de schutters te verbeteren. Het boogschieten is zeker niet eenvoudig maar u kunt zich snel verbeteren. Wanneer de eerste oefenpijlen zijn geschoten zult u op verschillende doelen gaan schieten, zo zijn er blazoenen, ballonnen en diverse posters. De punten zullen bijgehouden worden zodat er uiteindelijk zal blijken wie de beste schutter is!
Bij Team Biesbosch beschikken we voor het boogschieten over handbogen voor zowel volwassenen als kinderen en voor zowel links- als rechtshandigen, wat boogschieten geschikt maakt voor iedereen! Deze activiteit is ook zeer goed in te zetten op locatie en erg goed te combineren met blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten
Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien is blaaspijpschieten dan iets voor u! Zonder al te veel moeite beland de pijl al snel in het doel. Een beetje goed kunnen richten is daarbij natuurlijk wel van belang. Voor blaaspijpschieten heeft u in tegenstelling tot voor boogschieten haast geen kracht nodig in uw armen. Enkel een diepe teug adem kan helpen om de pijl in het doel te krijgen!  
Boogschieten in combinatie met andere activiteiten
Het boogschieten is leuk om te doen als kinderfeestje, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Het boogschieten kan ook gecombineerd worden met een tal van andere activiteiten zoals bijvoorbeeld met:
-    Het klimpark
-    Kanovaren
-    Suppen
-    Quad rijden
-    Outdoor lasergame
-    Teambuilding
-    Vlot varen
-    Survivallen
-    Etc.


Het mogelijk om deze actieve dag op locatie of op het recreatieterrein van de kurenpolder af te sluiten met een BBQ, buffet of borrel.

Fietsen in de Biesbosch

fietsen in de Biesbosch xlgps uitje biesboschteambuilding uitje biesbosch over electric wall

Fietsen in de biesbosch:

Natuurlijk mag het fietsen in de biesbosch niet als activiteit ontbreken.

Iedereen fietst, de één omdat het moet en de ander omdat het gezond is, het een vrij gevoel geeft en omdat de natuur stiekem best iets moois te bieden heeft.

Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in de biesbosch.

TeamBiesbosch laat u heeft de mooiste voor u uitgezocht en met een kaart en gps word u zelf op pad gestuurd om deze fietstocht rijden door het prachtige natuurgebied.

Onderweg worden er nog wat teambuildings activiteiten gedaan met betrekking tot het samenwerken.

Omdat alleen fietsen ook maar zo alleen is, is het ook mogelijk om op tandems door de biesbosch te rijden.

                                                         

Rustgevend dagje uit:

Één van de programma’s die TeamBiesbosch u aanbiedt is een rustgevend dagje uit, waarin u gaat forelvissen en fietsen in de biesbosch. U kunt aan het einde van deze dag een BBQ bijboeken op locatie waarbij u natuurlijk ook uw eigen gevangen vis op de BBQ mag leggen.

Groep XL:

Bij grote groepen is het mogelijk om een middag keuze programma samen te stellen.

Zo zal bijvoorbeeld niet iedereen willen Quad rijden.

Voor deze groepen is het mogelijk om verschillende activiteiten bij het keuze programma bij te voegen zoals boogschieten, forelvissen en fietsen.

Het forelvissen en fietsen is door de biesbosch met gps, kaart of begeleider.

Na deze activiteiten keert u terug waarna u op locatie kunt boogschieten en natuurlijk u collega’s in actie kunt zien.

Deze dag kan worden afgesloten met een buffet, BBQ of borrel op locatie.

Fietsen en Greenkey:

Bij TeamBiesbosch houden we rekening met de natuur. We zijn gespecialiseerd in duurzaam ondernemen oftewel Green Key, maar ook u doet hier aan mee.

Door te fietsen bent u milieubewust bezig, omdat u geen gebruik maakt van een motortje en dus geen CO2 uitstoot is de tocht door de biesbosch niet schadelijk voor het milieu, mede hierom ziet u het mooiste van de biesbosch.

Fietsen in de Biesbosch

fietsen in de Biesbosch xlkaart biesboschDSC 0866kickbike artikel teamuitje

Fietsen in de biesbosch

Natuurlijk mag het fietsen in de biesbosch niet als activiteit ontbreken. Iedereen fietst, de één omdat het moet en de ander omdat het gezond is, het een vrij gevoel geeft en omdat de natuur stiekem best iets moois te bieden heeft. Uiteraard heeft Nederland vele fietsroutes maar één van de mooiste fietsroutes van Nederland vind je in de biesbosch.

TeamBiesbosch heeft de mooiste voor u uitgezocht en met een kaart en gps wordt u zelf op pad gestuurd om deze fietstocht te rijden door het prachtige natuurgebied. Onderweg kunnen er nog wat teambuildingsactiviteiten worden gedaan met betrekking tot het samenwerken. Omdat alleen fietsen ook maar zo alleen is, is het ook mogelijk om op tandems door de biesbosch te rijden.

Rustgevend dagje uit


Één van de programma’s die TeamBiesbosch u aanbiedt is een rustgevend dagje uit, waarin u gaat forelvissen en fietsen in de biesbosch. U kunt aan het einde van deze dag een BBQ bijboeken op locatie waarbij u natuurlijk ook uw eigen gevangen vis op de BBQ mag leggen.

Groep XL


Bij grote groepen is het mogelijk om een middag keuze programma samen te stellen. Zo zal bijvoorbeeld niet iedereen willen quad rijden. Voor deze groepen is het mogelijk om verschillende activiteiten bij het keuze programma toe te voegen zoals boogschieten, forelvissen en fietsen. Het forelvissen en fietsen is door de biesbosch met gps, kaart of begeleider. Na deze activiteiten keert u terug waarna u op locatie kunt boogschieten en natuurlijk uw collega’s in actie kunt zien. Deze dag kan worden afgesloten met een buffet, BBQ of borrel op locatie.  

Fietsen en Greenkey


Bij TeamBiesbosch houden we rekening met de natuur. We zijn gespecialiseerd in duurzaam ondernemen oftewel Green Key, maar ook u doet hier aan mee. Door te fietsen bent u milieubewust bezig, omdat u geen gebruik maakt van een motortje en dus geen CO2 uitstoot is de tocht door de biesbosch niet schadelijk voor het milieu, mede hierom ziet u het mooiste van de biesbosch.

Bedrijfsuitje nationaal park de Biesbosch

vergader blokhut actief biesboschgroepsuitje vrolijkVlotvaren 01

Bedrijfsuitje in nationaal park de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om uw bedrijfsuitje in de organiseren en TeamBiesbosch is de partij waar u bij terecht kan voor uitjes op een toplocatie met top kwaliteit. We onderscheiden ons in kwaliteit, duurzaamheid en locatie. Onze activiteitenzijn uniek en de kanotochtstarten in de Biesbosch, geen rivieren over varen maar meteen in de karakteristieke kreekjes.

Bedrijfsuitje specials

Uit ons aanbod aan activiteiten kunt u zelf uw programma samenstellen, maar we hebben voor u ook een aantal speciale uitjes gemaakt. Wat denkt u van Expeditie Biesbosch? Op pad met kano en gps en op eilanden in de Biesbosch tegen elkaar strijden met teambuilding spellen. Wie is de echte Robinson? Blij dat ik rij, het personeelsuitje op wielen. Bouw uw eigen flintstone auto, off road rijden met de quad, kickbiken door nationaal park de Biesbosch. Ter land ter zee en in de lucht, het aloude maar nog steeds populaire televisieprogramma geeft genoeg inspiratie voor een origineel uitje. Wat denkt u van Shake It Outdoor?? Met diverse activiteiten probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen om aan het einde de juiste ingredienten voor uw cocktail te kopen. Shake uw eigen drankje voor onze beachparty!!

Bedrijfsuitje XL        

Wij zijn gevestigd op het terrein van de recreatie gebied de Kurenpolder en hebben alle faciliteiten om uitje te verzorgen voor groepen tot wel 1000 personen. Er zijn 3 mogelijkheden op eigen terrein om te dinerenwaaronder 1 zeer groot restaurant/ plaza. Toiletten/ douches volop aanwezig, groot parkeerterrein. Maar vooral het brede aanbod aan activiteiten en de ervaring in het werken met grote groepen maakt ons een aantrekkelijke partner voor uw bedrijfsuitje. Wat denkt u van zeilen in de Biesbosch, quadrijden, teambuilding, survival, mastermind, boogschieten, suppen, vlotvaren, rondvaarten, musea, fietsen, vissen, kano varen en we bieden nog veel meer. Vraagom een bedrijfsuitje op maat!!

Vergader uitje

Bedrijven zijn nogal eens op zoek naar een andere omgeving om in te kunnen vergaderen. Dat kunnen wij zeker bieden, een mooie locatie in combinatie met een leuke vergaderbreak. Een mooie houten blokhut aan het strand met beamer en flipover vormt het decor. In de ochtend vergaderen, kopje koffie en Biesboschflap erbij. Na de heerlijke lunch de Biesbosch in of rijden met onze quads. Zo wil iedereen toch vergaderen?!

Duurzaam Bedrijfsuitje

Nationaal park de Biesbosch is een prachtig gebied voor onze uitjes en we zijn er trots op dat we hier onze activiteiten mogen uitvoeren. Denk hierbij aan de Green Experience en de Kano-adventuretocht, dit zijn programma's waarbij het draait om de natuur en u met eigen energie de voortdrijving verzorgd. We voeren het Green Keylabel met trots en zijn zelfs met het gouden label beloond omdat we als bedrijf zo duurzaam mogelijk werken en dit ook aan onze klanten overbrengen.

Super geslaagd uitje.

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.

Rabobank, PV de Duizendpoot.

Kinderfeestje Original Team Biesbosch

kinderfeestje dames quadrijdenkinderfeestje lasergamekinderfeestje survival biesboschkinderfeestje vlotvaren

Kinderfeestje Original Team Biesbosch

Lasergame
Quad rijden
Survivallen
Pijl en boog schieten
Klimmen
Origineel

Kinderfeestje Original TeamBiesbosch

Op het terrein van TeamBiesbosch zijn er eindeloos veel mogelijkheden om een origineel kinderfeestje voor uw zoon en/of dochter te vieren. U kunt kiezen uit twee verschillende activiteiten, waaronder lasergame, quad rijden, survivallen, vlot bouwen en varen, pijl en boog schieten en klimmen. Tussen de activiteiten door krijgen de kids ook nog ranja en chips. TeamBiesbosch is gemakkelijk te bereiken, want het is gelegen naast de A27 tussen Gorinchem en Breda.

Een origineel kinderfeestje

Op het terrein van TeamBiesbosch kunnen uw kinderen zich lekker uitleven tijdens een original kinderfeestje. TeamBiesbosch bevindt zich aan de rand van de Biesbosch en het terrein biedt talloze mogelijkheden. Er zijn bossen, grasvlaktes, een strand en een groot meer waarop verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Voor een origineel feestje kunt u kiezen uit verschillende outdoor activiteiten, bijvoorbeeld: lasergame, pijl en boog schieten of survivallen. Al deze activiteiten vinden plaats op en rond het kurenmeer.

Lasergame


Na een korte uitleg krijgen de kinderen een petje, sensoren en een makkelijk te bedienen wapen. Hiermee rennen zij het hele terrein over om vervolgens te mikken en de tegenstander raak te schieten. Dit zijn natuurlijk geen echte geweren, maar ze zijn speciaal voor lasergame ontworpen. Snelheid, precisie en het kunnen ontwijken zijn de sterke kanten van een echte lasergame held. Er worden verschillende potjes lasergame gespeeld en uiteindelijk komt er een winnaar uit.

Quad rijden


Op het terrein is een uitdagende quadbaan aanwezig. De kinderen oefenen eerst met het quad rijden op het strand en daarna gaan ze een aantal minuten op de grote baan rijden. Tijdens het quad rijden speelt de adrenaline op door de snelheid, maar als de baan modderig is, kan je ook lekker vies worden. We bieden quadrijden vanaf 10 jaar bij TeamBiesbosch.

Survivallen


Tussen de bomen is een uitdagend touwparcours opgehangen. De kinderen survivallen hierdoorheen en scoren op deze manier zoveel mogelijk punten bij elkaar. Bij het survivallen gaat het vooral om behendigheid en flexibiliteit. Als u survivallen combineert met de lasergame, noemen we dit een survivalfeestje. De kinderen krijgen in dat geval nog extra legerstrepen, zodat het survivallen kan beginnen.

Vlotbouwen en varen


Op het strand liggen de spullen al klaar voor het maken van een origineel vlot. De kinderen gaan aan de slag en als het vlot af is, mogen ze nog een tijdje op het meer varen.

Pijl en boog schieten


Na de instructie staan er verschillende pijl en boog situaties klaar, waardoor de kinderen vaak kunnen schieten. Kracht en mikken staan centraal bij het pijl en boog schieten.

Klimmen


Achteraan op het terrein staan een 10 meter hoge toren waar de kinderen gaan klimmen. Iedereen zekert elkaar, maar gelukkig zitten de kinderen vast aan een touw. Flexibel zijn en geen angst voor hoogte zijn een pré voor het klimmen.

Heb je zin een origineel kinderfeestje in de buitenlucht. Neem dan snel een kijkje www.teambiesbosch.nl en vraag uw offerte aan. Wilt u nog meer informatie hebben, kunt u altijd een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Suppen in de Biesbosch

suppen 2 groep en zittend bedrijfsuitje biesboschSuppen 02Suppen 03

Suppen in de Biesbosch

Suppen de nieuwe watersport

Suppen is de populairste en snelst groeiende watersport van dit moment. Dit komt omdat het leuk en actief is, maar ook omdat eigenlijk iedereen het kan. Bij het zien van Stand Up Paddelen (afgekort SUP) wordt vaak gedacht dat dit alleen geschikt is voor surfers en extreme sporters uit Hawaï of andere exotische surfoorden. Niets is minder waar. Stand Up Paddelen is geschikt voor iedereen, is in een uurtje te leren en kan op elk water. Daarbij is suppen een complete body & mind workout. Het balanceren en paddelen vraagt om spierkracht terwijl het glijden over het water juist voor mentale rust zorgt.

Sup clinic

De Clinic Stand Up Paddle Boarden is voor iedereen die kennis wil maken met en /of zich verder wil ontwikkelen in deze snelst groeiende watersport ter wereld. U staat op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel om uzelf voort te bewegen. De combinatie van het peddelen en het evenwicht bewaren op de plank maakt van elke peddelsessie een complete workout.

Suppen in de Biesbosch

Suppen is ook een leuke activiteit om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, scholen uitje of kinderfeestje. Het enige wat verplicht is, is een zwemdiploma. Na een korte uitleg over het suppen en een kleine oefening zult u zien dat u binnen enkele minuten het suppen onder de knie heeft. U zult verstelt staan van de omgeving die u vanaf het water verkent. Vindt u staan toch een beetje eng? Geen probleem, het is namelijk ook gewoon mogelijk om op het sup board te zitten.

Suppen en Green Key

Milieubewuster dan suppen kan het niet worden. Voor suppen gebruik je maar 2 onderdelen, namelijk een sup paddle en een sup board. Voortbewegen word gedaan met uw eigen kracht, er komt dus geen motor aan te pas wat betekent dat het harstikke goed is voor de natuur. Op eigen kracht verkent u dus de mooiste plekjes van de Biesbosch. Als u supt bent u milieubewust en Green Key bezig.

Verschillende programma’s

Wij bieden verschillende sup programma’s aan:

-          Adventuretocht: De adventuretocht is een speciaal middag programma waarbij u de Biesbosch zal gaan verkennen.

-          Sup Clinic: Bij TeamBiesbosch is het ook mogelijk een sup clinic te volgen. Dit kan in de vorm van een uitje of als training. U krijgt een uur les en informatie over het suppen. De clinic zal afgesloten worden met een wedstrijd. Kunt u uw teamgenoten verslaan op ons kurenmeer?

-          Suppen op Landal Greenparcs: Bent u op vakantie bij een Landal park en heeft u zin in om een outdoor activiteit te doen? Ook op Landal Greenparcs biedt Teambiesbosch outdoor uitjes aan. Bij Landal zijn verschillende activiteiten te boeken. Een supclinic en een survival kamp met kano, sup of kickbike. Tijdens het survival kamp ga je met een kaart en kompas een tocht afleggen op water of land. Aan het einde van de dag zal er nog een kampvuur zijn waar u marshmallows kunt roosteren. Deze outdoor activiteiten moeten wel vooraf geboekt worden.

Eventueel nog een pagina maken waarin suppen wordt vervangen door sup surfing

kanovaren in de biesbosch

kanovaren biesbosch xlkanofoto green exp kreekje paar kano teamuitjekanoadv in de natuurkaart biesbosch

Kanovaren in de Biesbosch

Wat is er mooier dan tijdens uw bedrijfsuitje, maar ook met vrijgezellenfeestjes en de schooluitjes, met de kano door de prachtige Biesbosch te varen. Niet het brommende geluid van een motor, maar enkel het geluid van de kano's om u heen. In een Canadese kano moet u er samen voor zorgen dat de kano de route vaart die u wilt. De begeleiding van TeamBiesbosch laat u de mooiste kreekjes zien. Met een beetje geluk is het mogelijk om in de Biesbosch een bever of een ijsvogeltje te zien, sinds kort vliegen er zelfs zeearenden rond.

Kano varen met onze adventure tocht

Wilt u tijdens het kanovaren iets extra's dan is de kano adventure tocht precies wat u zoekt. Na een ontvangst met koffie en Biesboschflap in Nationaal Park de Biesbosch wordt u in groepen ingedeeld en krijgt u informatie over het gebruik van een GPS. Gewapend met kaart en GPS gaat u vervolgens op pad met de kano of het alternatieve motorbootje om de posten onderweg op te sporen. Onze begeleiders zien er op toe dat u ongeveer in de goede richting vaart. Op de posten dienen teambuilding spellen te worden volbracht door het team. Hierbij worden scores bijgehouden waardoor er aan het eind van de middag een winnend team is. De opdrachten zijn zo gekozen dat iedereen kan deelnemen.

Kano varen speciaal voor kinderen

Is uw kind avontuurlijk ingesteld en ziet hij een actief feestje wel zitten? Dan zit u met het kano survival kamp goed. Na de uitleg van de kaart en het kompas, en wat tips m.b.t. het kanovaren gaat de groep op pad. Kunnen ze de schatkisten vinden met de gouden munten? Kunnen ze alle materialen om vuur te maken bij elkaar sprokkelen en bouwen ze een mooi kamp? Als alles is gelukt kan je op je eigen gemaakte vuurtje lekkere marshmallows roosteren.

Kanobungee

Kano bungee is een speciale variant van het gewone kanovaren. Aan de achterkant van de kano zit een groot elastiek vast gemaakt wat ook vast zit aan een punt op de kant. Nu is het de bedoeling om samen zo ver mogelijk te kanoën, voordat u weer terug getrokken wordt. De instructeur markeert de afstand die u afgelegd heeft en dan begint de strijd wie het verste kan komen.

Green key en kanovaren

TeamBiesbosch is sinds 2013 beoordeeld door Green Key met een goud certificaat. Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. TeamBiesbosch heeft verschillende duurzame arrangementen ontworpen. Kanovaren is een activiteit die perfect in deze arrangementen past, daarnaast kan er nog uit andere activiteiten gekozen worden bijvoorbeeld het suppen, vlotvaren, kickbiken of teambuilding

Sup surfing

Suppen 02Suppen 01Suppen 03

Sup surfing

Suppen de nieuwe watersport

Sup surfing is de populairste en snelst groeiende watersport van dit moment. Dit komt omdat het leuk en actief is, maar ook omdat eigenlijk iedereen het kan. Bij het zien van Stand Up Paddelen (afgekort SUP) wordt vaak gedacht dat dit alleen geschikt is voor surfers en extreme sporters uit Hawaï of andere exotische surfoorden. Niets is minder waar. Sup surfing is geschikt voor iedereen, is in een uurtje te leren en kan op elk water. Daarbij is sup surfing een complete body & mind workout. Het balanceren en paddelen vraagt om spierkracht terwijl het glijden over het water juist voor mentale rust zorgt.

Sup clinic

De Clinic sup surfing is voor iedereen die kennis wil maken met en /of zich verder wil ontwikkelen in deze snelst groeiende watersport ter wereld. U staat op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel om uzelf voort te bewegen. De combinatie van het peddelen en het evenwicht bewaren op de plank maakt van elke peddelsessie een complete workout.

Sup surfing in de Biesbosch

Sup surfing is ook een leuke activiteit om te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, scholen uitje of kinderfeestje. Het enige wat verplicht is, is een zwemdiploma. Na een korte uitleg over het sup surfing en een kleine oefening zult u zien dat u binnen enkele minuten het suppen onder de knie heeft. U zult verstelt staan van de omgeving die u vanaf het water verkent. Vindt u staan toch een beetje eng? Geen probleem, het is namelijk ook gewoon mogelijk om op het sup board te zitten.

Sup surfing en Green Key

Milieubewuster dan sup surfing kan het niet worden. Voor sup surfing gebruik je maar 2 onderdelen, namelijk een sup paddle en een sup board. Voortbewegen word gedaan met uw eigen kracht, er komt dus geen motor aan te pas wat betekent dat het harstikke goed is voor de natuur. Op eigen kracht verkent u dus de mooiste plekjes van de Biesbosch. Als u supt bent u milieubewust en Green Key bezig.

Verschillende programma’s

Wij bieden verschillende sup programma’s aan:

-          Adventuretocht: De adventuretocht is een speciaal middag programma waarbij u de Biesbosch zal gaan verkennen.

-          Sup Clinic: Bij TeamBiesbosch is het ook mogelijk een sup clinic te volgen. Dit kan in de vorm van een uitje of als training. U krijgt een uur les en informatie over het suppen. De clinic zal afgesloten worden met een wedstrijd. Kunt u uw teamgenoten verslaan op ons kurenmeer?

-          Sup surfing op Landal Greenparcs: Bent u op vakantie bij een Landal park en heeft u zin in om een outdoor activiteit te doen? Ook op Landal Greenparcs biedt Teambiesbosch outdoor uitjes aan. Bij Landal zijn verschillende activiteiten te boeken. Een supclinic en een survival kamp met kano, sup of kickbike. Tijdens het survival kamp ga je met een kaart en kompas een tocht afleggen op water of land. Aan het einde van de dag zal er nog een kampvuur zijn waar u marshmallows kunt roosteren. Deze outdoor activiteiten moeten wel vooraf geboekt worden.

werkkostenregeling

Werkkostenregeling

Uiteraard blijven wij goed op de hoogte van belastingregels die belangrijk zijn voor u als opdrachtgeven. De werkkostenregeling die vanaf januari 2015 van kracht gaat is van belang omdat u door slim met die regel om te gaan geld kan besparen. Er is nogal wat negatieve media-aandacht voor geweest, maar zo negatief is de regel helemaal niet. U heeft als ondernemen 1,2% vrije ruimte waarin een personeelsuitje wat puur voor de fun is in kan vallen. Dat zal in de meeste gevallen ruime voldoende zijn. Mits u niet een week naar Hawai gaat met u team uiteraard.

Gerichte vrijstellingen en nihilwaarderingen

Op het moment dat uw uitje een Teambuilding is met een duidelijk werkgerelateerd doel dan is het uitstapje 100% aftrekbaar. Koppelt u een vergadering aan uw uitje valt uw dag maar deels in de vrije ruimte. Veel van de activiteiten bij TeamBiesbosch hebben een duidelijk doel wat gerelateerd is aan het efficient kunnen werken op de werkvloer. Wij hebben trainers is dienst die de onderlingen samenwerking en communicatie kunnen nabespreken of met u vooraf in overleg een duidelijk doel van de dag vooraf kunnen formuleren. Zo combineren we een dag met leuk en leerzaam, dat heeft dus bovendien nog financiele voordelen!

Neem contact op en we denken graag met u mee!

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565