instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Bedrijfsuitje

kanovaren bedrijfsuitjebedrijfsuitje zeilenklimmen uitjeribvaren bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in de nationaal park de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om uw bedrijfsuitje in de organiseren en TeamBiesbosch is de partij waar u bij terecht kan voor uitjes op een toplocatie met top kwaliteit. We onderscheiden ons in kwaliteit, duurzaamheid en locatie. Onze activiteiten zijn uniek en de kanotocht starten in de Biesbosch, geen rivieren over varen maar meteen in de karakteristieke kreekjes.

Bedrijfsuitje specials

Uit ons aanbod aan activiteiten kunt u zelf uw programma samenstellen, maar we hebben voor u ook een aantal speciale uitjes gemaakt. Wat denkt u van Expeditie Biesbosch? Op pad met kano en gps en op eilanden in de Biesbosch tegen elkaar strijden met teambuilding spellen. Wie is de echte Robinson? Blij dat ik rij, het personeelsuitje op wielen. Bouw uw eigen flintstone auto, off road rijden met de quad, kickbiken door nationaal park de Biesbosch. Ter land ter zee en in de lucht, het aloude maar nog steeds populaire televisieprogramma geeft genoeg inspiratie voor een origineel uitje. Wat denkt u van Shake It Outdoor?? Met diverse activiteiten probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen om aan het einde de juiste ingredienten voor uw cocktail te kopen. Shake uw eigen drankje voor onze beachparty!!

Bedrijfsuitje XL

Wij zijn gevestigd op het terrein van de recreatie gebied de Kurenpolder en hebben alle faciliteiten om uitje te verzorgen voor groepen tot wel 1000 personen. Er zijn 3 mogelijkheden op eigen terrein om te dineren waaronder 1 zeer groot restaurant/ plaza. Toiletten/ douches volop aanwezig, groot parkeerterrein. Maar vooral het brede aanbod aan activiteiten en de ervaring in het werken met grote groepen maakt ons een aantrekkelijke partner voor uw bedrijfsuitje. Wat denkt u van zeilen in de Biesbosch, quadrijden, teambuilding, survival, mastermind, boogschieten, suppen, vlotvaren, rondvaarten, musea, fietsen, vissen, kano varen en we bieden nog veel meer. Vraag om een bedrijfsuitje op maat!!

Vergader uitje

Bedrijven zijn nogal eens op zoek naar een andere omgeving om in te kunnen vergaderen. Dat kunnen wij zeker bieden, een mooie locatie in combinatie met een leuke vergaderbreak. Een mooie houten blokhut aan het strand met beamer en flipover vormt het decor. In de ochtend vergaderen, kopje koffie en Biesboschflap erbij. Na de heerlijke lunch de Biesbosch in of rijden met onze quads. Zo wil iedereen toch vergaderen?!

Duurzaam Bedrijfsuitje

Nationaal park de Biesbosch is een prachtig gebied voor onze uitjes en we zijn er trots op dat we hier onze activiteiten mogen uitvoeren. Denk hierbij aan de Green Experience en de Kano-adventuretocht, dit zijn programma's waarbij het draait om de natuur en u met eigen energie de voortdrijving verzorgd. We voeren het Green Key label met trots en zijn zelfs met het gouden label beloond omdat we als bedrijf zo duurzaam mogelijk werken en dit ook aan onze klanten overbrengen.

Rabobank bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch

Super geslaagd uitje.

Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.

Rabobank, PV de Duizendpoot.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565