instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Moving Green

fietsen biesboschKano uitje bedrijfsuitje

Duurzaam dagje weg

U wilt de Biesbosch verkennen, een leuke dag hebben met uw team en u wilt graag bijdragen aan een schoner milieu en op een duurzame manier omgaan met uw omgeving? Dan is dit uw teamuitje. We beginnen uiteraard met een lekker kopje koffie en een Biesboschflap.

Actief in de Biesbosch

Met de step/ kickbike gaat u op pad vanaf onze thuislocatie de Kurenpolder. U maakt een mooie tocht langs de Aakvlaai, dit is een deel van de Brabantse Biesbosch wat vrij recent is terug gegeven aan de natuur. Na een km of 3 steppen komt u in de haven vanwaar we een mooie tocht maken door de Biesbosch. We gaan met de kano zodat de natuur niet wordt verstoord en u in de kleinste kreekjes komt. Het mooie van onze locatie is dat u meteen middenin de Biesbosch zit. Na het kanovaren gaat u met de kickbike richting onze thuislocatie waar u een lekker drankje op ons terras nuttigen. De laatste activiteit is het flintstone auto bouwen en u weet hoe die aangedreven wordt, dat kan niet duurzamer. Met deze mooie zelfgebouwde auto's gaat u racen zodat we tot slot het winnende team de beker kunnen overhandigen.

BBQ aan het strand

Sluit uw bedrijfsuitje af met een heerlijke barbecue aan het strand. Lekker nog even een balletje slaan of schoppen kan uiteraard. Mooie afsluiting in ongedwongen sfeer.

Moving green, duurzaam actieve dag van Hogeschool UtrechtPrecies genoeg actief, een topdag! 

Het was een erg leuke dag en de activiteiten waren precies actief genoeg. Het weer zat mee en iedereen had het naar zijn zin. Bedankt voor een topdag!

Hogeschool Utrecht.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565