instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Alles op 1 Locatie!

samenwerken uitje biesboschactief teamuitjepersoneelsuitje

Uniek bedrijfsuitje in de Biesbosch!

Onze locatie is zeer geschikt om voor de groteregroepen een leuk programma te verzorgen. Aangezien wij op het recreatieterrein van de Kurenpolder zijn gevestigd hebben we alle faciliteiten: grote parkeerplaats, douches, meerdere restaurants, groot strand, golfbaan, meerdere stranden en ons eigen meer.
Waar het om gaat als u uw uitje organiseert is dat er voor iedereen leuke activiteiten te doen zijn. De actieve groep gaat bijvoorbeeld quadrijden, lasergame, klimmen, samenwerken op 12 meter hoogte, kickbiken en/ of survivallen. De sportieve deelnemers kunnen dan het hart ophalen. Wat denkt u verder van een golfclinic voor de groep die het wat rustiger aan wilt doen? De baan ligt prachtig gelegen tussen de Maas het het Kurenmeer. Afslaan op de driving range, chippen, putten, maak kennis met de golfsport. Uiteraard kan men lekker op het terras een drankje drinken en kijken naar de deelnemers die actief zijn. De groep die echt relaxed wil doen kan deelnemen aan mastermind. Dit zijn denkspellen in teamverband, wie werkt het best samen? Er is geen fysieke uitdaging, maar puur het samenwerken en het denkwerk worden getest. Misschien zijn er deelnemers die ontspannen willen vissen of een prachtige tocht met fiets of kickbike (grote step) door de Brabantse Biesbosch willen maken, ook dat kan bij ons op locatie!

De innerlijke mens

Op ons terrein zijn meerdere locaties om de innerlijke mens te verzorgen. Drankjes kunnen uiteraard overal worden genuttigd. Voor de lunch of het diner kunt u gebruik maken van ons restaurant dat geschikt is voor groepen tot 500 personen. Het restaurant bij de golfbaan met al zijn luxe is geschikt voor groepen van max. 100 personen. Wat we vaak doen is een sfeervolle tent plaatsen op of bij het strand waar dan plek is voor zeker 1000 personen. Een top beach party aan de rand van de Brabantse Biesbosch!

Bedrijfsuitje op maat

Een uitje voor een groep XL maken we graag op maat. Neem contact met ons op of kom eens langs!

Online inschrijfformulier

Om uw organisatie van de dag te ondersteunen hebben we een online inschrijvingsformulier ontwikkeld met daarin alle keuzes die de deelnemers kunnen maken. De deelnemers krijgen meteen een goed beeld van de locatie en activiteiten van de dag en proeven de top sfeer die bij ons op het bedrijf heerst.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565