instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Aqua Adventure

groepuitje biesboschstrandvolleybal teamuitjevlot varen teamuitjeuitje aquagames dagje weg biesbosch locatie

Bedrijfsuitje op & aan het water!

Dit groepsuitje is voor de échte water liefhebbers. De aquacilinder kunt u met 4 personen tegelijk besturen, al lopend gaat u vooruit. Hilariteit gegarandeerd aangezien het vrij lastig blijkt om met uw collega's te blijven staan en tegelijkertijd te lopen. De rolling bubble kan met lopen worden voortbewogen, maar het is ook mogelijk 2 personen in een gordeltje vast te zetten en dan de bal van de heuvel te rollen. Wel eens wipe-out gezien? daar lijkt het wel een beetje op...
Het old school vlotbouwen en varen blijft een populaire activiteit. Zelf met de beschikbare materialen een vlot maken en daarmee een parcours afleggen, zwemmen kan ook maar tegelijk peddelen gaat toch écht sneller!
Kanovaren kan in de Biesbosch of op ons eigen meer, dit kiest u zelf. De kanogames maken dit uitje compleet. Wat denkt u van kano-bunjee, wie weet met de kano ver weg te varen terwijl het elastiek u tegenhoudt. Blijft u droog?!

Strandvolleybal

Het strandvolleybal mag natuurlijk niet ontbreken bij een dagje op en aan het water. Het is zelfs mogelijk een volledige bedrijvensportdag te organiseren met een beachvolleybal toernooi. Elk team een originele naam en een omroeper/ DJ die de dag sfeer geeft. Kinderopvang erbij met de kookbus! Als u even pauze heeft van het volleyballen lekker het water op met de sup!

SUPPEN, Stand Up Paddling

Het suppen is een vrij nieuwe sport en zeker nieuw in de Biesbosch! Wij geven supclinics waar u leert omgaan met deze grote surfplank die verrassend stabiel is. Staan of zitten op het board en zo een mooie tocht maken of wat games proberen te winnen. Uiteraard kan u met de sup ook een mooie route door de Brabantse Biesbosch maken. Kortom een super uitje in de natuur van Nationaal Park de Biesbosch.

Personeelsuitje op snelheid

Voor de thrillseekers kunt u in uw personeelsuitje kiezen voor de banana ride. Met max 8 personen achter de jetski met een noodvaart over het water, hoe lang houd u vol? Waterskieen, wakeboarden het is allemaal mogelijk. Wij hebben een eigen speedboot ter beschikking waarmee u de activiteiten vanaf het water goed kan bekijken. Rondje varen in de zon? Boek nu!

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565