Samen doen, samen beleven. Ons motto is in deze tijd erg lastig geworden, maar blijft belangrijk zeker nu we zo lang in isolatie hebben gezeten. Uiteindelijk moeten we het toch samen doen. Wij krijgen op dit moment als bedrijf een flinke klap, maar gaan uit van positiviteit en er komt ook zeker weer een goede tijd. Onze passie is mensen op een leuke manier met elkaar in contact brengen, die passie is precies wat we nodig hebben om hier doorheen te komen.

We overleggen continu met onze gemeente en veiligheidsregio wat wel en niet mag.

  • Intussen is duidelijk dat kinderen t/m 12 jaar bij ons terecht kunnen en ook kinderen t/m 18 jaar kunnen bij ons buiten komen bewegen alleen dan met 1,5m. afstand.
  • vanaf 11 mei mogen volwassenen weer met groepen tot 10 personen actief buiten bezig zijn
  • vanaf 1 juni zijn groepen tot 30 personen toegestaan
  • vanaf 1 juli zijn groepen tot 100 personen toegestaan

Helaas is er continu een misverstand mbt evenementen die niet zouden mogen t/m 1 september. De communicatie vanuit de overheid is hierin niet helder. Dat gaat namelijk om vergunningsplichtige evenementen zoals bijv festivals, daar vallen wij dus niet onder. Grote evenementen met landelijke uitstraling. Wij mogen dus weer, uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de RIVM. Dat kan ook prima omdat we een grote buitenlocatie hebben, 1.5m is geen punt bij het merendeel van onze activiteiten.

Een uitje boeken kan, we reserveren alvast graag een datum en leuke activiteiten voor je.
Je uitje kosteloos verzetten als het Corona virus toch weer roet in het eten gooit blijft is mogelijk!