instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Prijzen particulieren

kinderquadvrijgezellenfeest, vlotvarenkinderfeestje

Uitje voor particulieren

Wij werken bijna altijd met prijzen voor programma's op maat. Het aantal deelnemers, de datum, de keuze van activiteiten spelen mee in de hoogte van de prijs voor uw gewenste programma. Meestal kunnen we voor elk budget een programma bieden. Een aantal activiteiten zijn wel standaard en die vindt u hieronder.

Kinderfeestjes

Bij ons kinderfeestje kunt u vrij kiezen uit de door ons geboden activiteiten. Het programma met prijzen vindt u onder de link: kinderfeestje.

Campinggasten en dagrecreanten

In de schoolvakanties zijn wij geopend voor de campinggasten en dagrecreanten. De activiteiten die we normaal alleen voor groepen organiseren zijn in deze periode voor iedereen toegankelijk. Op vaste tijden organiseren we een kinderinstuif, het outdoor lasergame en het quadrijden. Het outdoor lasergame en quadrijden zijn zeer geschikt voor zowel de ouders als de kinderen! Voor de kinderinstuif en het lasergame dient u zich vooraf in te schrijven (bij de receptie). Voor het quadrijden hoeft u zich niet vooraf in te schrijven en kunt u zich op de genoemde tijden melden op het terrein van TeamBiesbosch.

Openingstijden vakanties 2019 komen in maart weer online.

Vrijgezellenfeest

Prijs is op maat op het door u gewenste programma. Om een indruk te krijgen ziet u een mogelijk programma onder deze link: Biesbosch Adventure vrijgezellenfeest. Het is ook mogelijk om uw programma te combineren met Klimpark Biesbosch. Een voorbeeldprogramma vind u onder de link: Klimparkcombi Vrijgezellenfeest.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565