Privacy Verklaring

Privacy verklaring TeamBiesbosch/ Klimpark Biesbosch

TeamBiesbosch B.V. is gevestigd aan Kurenpolderweg 31, 4273LA te Hank, wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals noodzakelijk in onze bedrijfsvoering. We gaan zorgvuldig om met uw gegevens, uiteraard worden ze beveiligd. We bewaren gegevens niet langer dan noodzakelijk. Daarbij zijn gegevens niet gekoppeld aan personen in ons digitale systeem, wel zo veilig.

Contact:

TeamBiesbosch BV
Kurenpolderweg 31
4273LA Hank
0162-769016
www.teambiesbosch.nl
info@www.teambiesbosch.nl

Michael Wansink is verantwoordelijk voor gegevensverwerking en is te bereiken op: privacy@www.teambiesbosch.nl

We houden ons aan de eisen die de privacy wetgeving stelt:

  • Persoonsgegevens verwerken we om de uitjes goed te kunnen organiseren. We verzamelen alleen noodzakelijke gegevens zoals dieet wensen, contact gegevens. Ter plaatse wordt gevraagd naar medische gegevens die van belang zijn bij uitvoering van onze activiteiten, dat gebeurt alleen op papier en niet digitaal.
  • We vragen toestemming om de persoonsgegevens te verwerken.
  • We hebben passende beveiligings-systemen om uw gegevens te beschermen.
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens op te vragen ter inzage en u kunt ze laten corrigeren of verwijderen

Persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Email-adres
  • Dieetwensen
  • Ter plaatse (niet digitaal) medische gegevens voor zover relevant ivm deelname aan activiteiten

Bewaartermijnen:

We bewaren gegevens niet langer als noodzakelijk. In ons geval is dat 5 jaar. Deelnemersverklaring met evt medische gegevens bewaren we 2 jaar net als de dieetwensen.
Persoons gegevens die gedeeld worden:
Onze leveranciers van de catering moeten op de hoogte zijn de dieetwensen. Die worden dus gedeeld, maar niet gekoppeld aan een persoon maar alleen per groep.

Cookies:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Het staat u vrij om de cookies uit te schakelen.

Foto’s en video:

Bij TeamBiesbosch regelmatig vaak foto’s en video’s gemaakt. Deze worden gebruikt voor ons website en andere marketing vormen. We vragen uw bij bevestiging van de overeenkomst hiervoor uw toestemming. Individueel toestemming vragen is niet reeel, we gaan zorgvuldig om met belangen van afgebeelde personen. Mocht u bezwaar hebben tegen gebruik van bepaalde foto’s horen we dat graag en zullen we die meteen verwijderen.

Beveiliging:

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

TeamBiesbosch B.V.
Kurenpolderweg 31
4273LA Hank

Vragen of hulp nodig?
Wij staan je graag te woord
Start whatsapp chat