instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Escape Island

Escape Island De Biesbosch

escape island de biesbosch 01
escape island de biesbosch 02
escape island de biesbosch 03

De nieuwste activiteit van TeamBiesbosch is het escape island. Laat uzelf met uw vrienden of collega’s droppen op het op zichzelf liggende eiland en probeer doormiddel van samenwerken binnen een uur op het vaste land voet te zetten.

Aan de rand van de biesbosch, ligt het escape island TeamBiesbosch op u te wachten. Jullie worden op het eiland gezet waarna de enige mogelijkheid om terug te komen verdwijnt. Daarna krijgen jullie een uur de tijd om met alle attributen die voor jullie klaar liggen op het eiland de raadsels en puzzels op te lossen om zo een terugweg naar het vaste land te kunnen bouwen.>

In het kort het verhaal:

Jullie zijn griendwerkers op pad in de Biesbosch, zijn jullie een team? Vertrokken uit het dorpje Werkendam (de vrouwehemel) en aan het werk op de eilanden in de Biesbosch. Kom je het eiland ook weer af voordat het hoog water wordt... Navigeren, denken, varen. Er zijn veel vaardigheden nodig om droog van het eiland te komen. Ons Escape Island is een unieke activiteit in de wereld in de prachtige omgeving van nationaal park de Biesbosch.

Een spannend bedrijfsuitje

Escaperoom De Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Wanneer u een bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch boekt kunt u dit in combinatie doen met andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere Escaperoom De Biesbosch, teamspelen, quad rijden of vlotbouwen- en varen. Elk bedrijfsuitje is op maat te maken zodat de dag precies bij uw bedrijf past.

Of u nu met uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie uitje langskomt voor een bezoek aan het Escape Eiland, u kunt de dag altijd gezellig afsluiten met een barbecue op het terras van de Kurenpolder. Vanaf 60 personen is het ook mogelijk om de barbecue bij TeamBiesbosch te laten plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over het Escape eiland? Helaas. Het is het leukste om op het eiland gedropt te worden en alles helemaal zelf uit te vinden. Daarom staan wij mobiele telefoons en fototoestellen ook niet toe tijdens deze activiteit. U kunt uw waardevolle kwijt in onze daarvoor bestemde lockers.

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat en de activiteiten kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Geopend vanaf 1 juni 2016

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565