instagram iconfacebook icongoogle iconlinkedin iconyoutube icon

Escape Room Biesbosch

escape island de biesbosch 2
escape island de biesbosch

Escape Room Biesbosch

Het is de winter van 1944 / 1945 Nederland is verscheurd! Door de tweede wereld oorlog. Nederland kent inmiddels een bevrijd gebied, Het zuiden en een nog bezet en hevig beveiligd gebied, Het noorden.
 
De Biesbosch ligt ten midden van bevrijd en bezet gebied en is het strijd toneel van de zogeheten Albrechtgroep. Deze verzetsgroep werd opgezet in juni 1944 naarmate de Biesbosch een steeds belangrijkere rol ging spelen tussen de linies van de Duitsers en de Gealieerden. De Albrechtgroep had een radio zender en hun hoofd centrale midden in de Biesbosch waarvandaan het verzet werd aangestuurd.
 
Tegen het einde van de oorlog werden er vanuit deze centrale maar liefst 370 crossing’s gepland en uitgevoerd. Een crosser zorgde ervoor dat mensen zoals, onderduikers, piloten en andere vijanden van de duitsers konden ontsnappen van bezet gebied naar bevrijd gebied. Deze crossers hadden gevaarlijk werk omdat de Biesbosch streng bewaakt werd door de Duitsers. Jullie bevinden je momenteel op bezet gebied en het is tijd om jullie in veiligheid te brengen.
 
Het verzet heeft de overtocht geregeld. Jullie worden naar een oude griendwerkers hut gebracht waar jullie moeten wachten om opgepikt te worden. Wees gerust mijn mannen zijn onderweg! Een veilige overtocht kameraden! En tot snel.                                                      

Een spannend bedrijfsuitje

Escape Room Biesbosch draait om samenwerken, spanning en presteren onder tijdsdruk en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Wanneer u een bedrijfsuitje bij TeamBiesbosch boekt kunt u dit in combinatie doen met andere activiteiten die het terrein te bieden heeft. Denk hierbij aan onder andere Escape Island De Biesbosch, teamspelen, quad rijden of vlotbouwen- en varen. Elk bedrijfsuitje is op maat te maken zodat de dag precies bij uw bedrijf past.

Of u nu met uw bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of familie uitje langskomt voor een bezoek aan de Escape Room, u kunt de dag altijd gezellig afsluiten met een barbecue op het terras van de Kurenpolder.

Wilt u meer informatie over het Escape Room? Helaas, het is het leukste om opgesloten te worden in onze Rattenkeet en alles helemaal zelf uit te vinden. Daarom staan wij mobiele telefoons en fototoestellen ook niet toe tijdens deze activiteit. U kunt uw waardevolle spullen kwijt in onze daarvoor bestemde lockers.

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes op maat en de activiteiten kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Voor onze escape activiteiten is er een apart site ontwikkeld: www.escaperoombiesbosch.nl

U kunt onze escaperoom en het escape island ook online boeken. Combinaties zijn dan niet mogelijk.

Offerte op maat?!

Tel: +31(0)183 - 564 284
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klimpark Biesbosch

3 Niveaus, 4 Parcoursen, meer dan 50 hindernissen en een spectaculaire Zipline: meer dan 700m, vliegen over water!

Klimpark Biesbosch 016

 • Recensies

  Super geslaagd uitje, genoten, vrolijke mensen, groot compliment.
  Rabobank, PV de Duizendpoot.

  Lees meer...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Contact

TeamBiesbosch 
Kurenpolderweg 31 
4273 LA Hank 
Nederland 
Tel. 0162 - 769 016
Klimpark Biesbosch
Tel.
06-57914 565